Ο Οργανισμός μας

Ο TÜV INTERCERT (TÜV INTERnational CERTification), ανήκει στο γκρουπ του TÜV SAARLAND.

Το TÜV SAARLAND αναγνωρίστηκε στη Γερμανία το 1873 ως ανεξάρτητος σύνδεσμος τεχνικών ελέγχων, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ελέγχου της ασφάλειας στους λέβητες ατμού και είχε ως έδρα το Rhineland – Palatinate στη Γερμανία. Η σημερινή έδρα του TÜV SAARLAND είναι στο Sulzbach που βρίσκεται στο κρατίδιο του Saarland.

Ο TÜV INTERCERT ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 2003 αρχικά με την επωνυμία TÜV SAARLAND ITALIA S.r.l. Μέσα σε δυο χρόνια εξαπλώθηκε στην Ιταλία, όπου σήμερα έχει παρουσία, στο Ρέτζιο Εμίλια, το Τορίνο, τη Βερόνα, τη Φλωρεντία, τη Ρώμη, το Μπάρι, τη Νάπολη και την Κατάνια.

Τον Ιούνιο του 2006, η TÜV SAARLAND ITALIA S.r.l μετέτρεψε την επωνυμία της σε TÜV INTERCERT S.r.l. και τον Μάρτιο του 2007 διαπιστεύτηκε ως ανεξάρτητος οργανισμός παροχής υπηρεσιών επιθεώρησης και πιστοποίησης από το Γερμανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (TGA/DAR).

Σήμερα, ο TÜV INTERCERT δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα διαθέτοντας γραφεία στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), την Ισπανία (Βαρκελώνη), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Aμπού Ντάμπι), την Κορέα, την Κίνα, την Ιαπωνία, το Ιράν (Τεχεράνη), κ.α.

Από το 2007 ο TÜV INTERCERT άρχισε να δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο, αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την εταιρεία Κ. ΚΛΑΔΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και παρέχει αξιόπιστες, ανεξάρτητες και υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες επιθεώρησης σε επιχειρήσεις και προϊόντα.

Σκοπός του TÜV INTERCERT είναι η υποστήριξη, μέσω των υπηρεσιών επιθεώρησης που παρέχει, σε εταιρείες και οργανισμούς έτσι ώστε να αυξήσουν την αξία των προϊόντων τους και των υπηρεσιών τους στη σημερινή παγκόσμια αγορά.

Το όραμα του TÜV INTERCERT συνοψίζεται στη φράση «Your Qualities are your assets. We can certify them».